Ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Ξεκινάμε την φετινή κινηματογραφική χρονιά αυτό το Σάββατο 21/10 με δύο ταινίες: την ταινία κινουμένων σχεδίων “ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ” και την πολυαναμενόμενη ταινία του Christopher Nolan “ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ”!

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ (ELEMENTAL)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10: 18.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10: 18.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10: 18.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Peter Sohn
Σενάριο: John Hoberg, Kat Likkel & Brenda Hsueh
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης
Διάρκεια: 109 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Στο στοιχείο τους είναι η νέα πρωτότυπη ταινία των Disney και Pixar όπου η φωτιά, το νερό, η γη και ο αέρας ζουν όλοι μαζί στην Πόλη των Στοιχείων. Η Φλόγα, μια δυναμική, πανέξυπνη κι εκρηκτική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η φιλία τους θα την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο στον οποίο ζουν.
ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ (OPPENHEIMER)
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10: 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10: 21.00
ΤΡΙΤΗ 24/10: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Christopher Nolan
Σενάριο: Christopher Nolan, Kai Bird & Martin Sherwin
Ηθοποιοί: Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman
Διάρκεια: 180 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει. Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=-xJ5M321Kpo
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ