Οι εκδηλώσεις “Αμύνταια 2023”

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου, διεξήχθη την Παρασκευή 25 Αυγούστου στο προαύλιο χώρο του Παλαιού 1ου  Δημοτικού Αμυνταίου, η συναυλία με τον Χρήστο Παπαδόπουλο και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο. Η Αντιδήμαρχος κα. Ελένη Γυρίκη καλωσόρισε τους περευρισκόμενους, ενώ απήυθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Σωτήρης Βόσδου.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, πλαισιωμένοι από μια ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, «ταξίδεψαν» το κοινό τραγουδώντας παλιές και νεότερες επιτυχίες. Μια ευχάριστη έκπληξη ενθουσίασε το κοινό, καθώς στη σκηνή ανέβηκαν μαθητές από το Μουσικό Σχολείο όπως επίσης και ο τοπικός καλλιτέχνης Μαρκούλης Δημήτρης και ερμήνευσαν κάποια τραγούδια.

Δυστυχώς, οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Συγκροτημάτων το Σάββατο 26 Αυγούστου, το οποίο όμως θα διεξαχθεί με νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκδήλωση υποδοχής της αντιπροσωπείας του Δήμου Καραβά της Κύπρου, όπου απονεμήθηκαν αναμνηστικά ενθύμια και δώρα στον Δήμαρχο του Καραβά Νίκο Χατζηστεφάνου, τον Πρόεδρο και Εκπρόσωπο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρο Ποστεκκή  και τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Μάριο Μουγή. Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση στο χώρο της πισίνας του Ξενοδοχείου Άτερον στο Αμύνταιο, όπου «έκλεψε» τις εντυπώσεις το Χορευτικό Συγκρότημα Νεολαίας του Δήμου Καραβά.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου.