Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας στον Κωνσταντίνο Γέρου

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας στον Κωνσταντίνο Γέρου για τη συμμετοχή του στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας

Θερμά συγχαρητήρια στον αγαπητό συνάδελφο Κωνσταντίνο Γέρου με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως αιρετού εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Δυτικής Μακεδονίας.

Η εκλογή του στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας είναι τιμή για εμάς τους συναδέλφους του της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας και μια μεγάλη ευθύνη και για τον ίδιο, να υποστηρίξει με ευθυκρισία τα δίκαια αιτήματα και τις υπηρεσιακές ανάγκες όλων των συναδέλφων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θέση των αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια είναι μια κατάκτηση όλων των εκπαιδευτικών, που συνυφάνθηκε με τα οράματα και τους στόχους της εκπαιδευτικής κοινότητας για διαφάνεια και δίκαιη διοίκηση. Για αυτό και ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο Γέρου να έχει μια καρποφόρα και δημιουργική θητεία και να υπηρετήσει τη σημαντική θέση του αιρετού εκπροσώπου συναδέλφων στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και με το ήθος, τις αρχές και τις αξίες που συνοδεύουν πάντα τη δυναμική του κλάδου των εκπαιδευτικών.

Όλγα Μούσιου Μυλωνά

Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας