Συγχαρητήριο μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Ηλία Μούλελη, Διευθυντή του Γυμνασίου Αμυνταίου, ο οποίος είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής και έχει διακριθεί ως Πανελληνιονίκης στο άθλημα της σκοποβολής, καθώς και στην αθλήτριά του, κ. Αντωνία Κροκαροπούλου,  για τη  πρόκριση τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής, που θα διοργανωθεί από την IPSC και την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας, από τις 22 έως 30 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο, με συμμετοχή περίπου 1300 αθλητών από όλον τον κόσμο.

Ο κ. Μούλελης και κ. Κροκαροπούλου απέδειξαν για μια ακόμη φορά το υψηλό αθλητικό τους επίπεδο, καθώς σε κάθε αγωνιστική τους συμμετοχή βρίσκονται στις πρώτες θέσεις επιτυχίας.

Η διάκρισή τους αυτή αναδεικνύει την ανάγκη για τη δημιουργία ενός δεύτερου Σκοπευτηρίου στον Δήμο μας, Δημοτικού αυτή τη φορά, που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή, κάτι που η παρούσα Δημοτική αρχή δεν υλοποίησε ποτέ, παρά το γεγονός ότι δέσμευσε 300.000€ για τον σκοπό αυτό. Μια ακόμη δέσμευση της που δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Εύχομαι καλή επιτυχία και στους δύο Φλωρινιώτες αθλητές στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής, που επίκειται, και τους διαβεβαιώνω πως είμαστε περήφανοι για τις υψηλές επιδόσεις τους και θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους, αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

Γιάννης Βοσκόπουλος