Συμμετοχή του Δημάρχου Φλώρινας σε εκδηλώσεις

Σε διάφορες λατρευτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουνίου βρέθηκε στην κοινότητα Λόφων και απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων του “Άρη” Λόφων, συγχαίροντας τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου παρέστη στον εσπερινό και στη λιτάνευση της εικόνας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βαρθολομαίου της ομώνυμης κοινότητας του Δήμου Φλώρινας.

Το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου, ο κ. Γιαννάκης συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ αμέσως μετά παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΜΣ Ακρίτας Αχλάδας – Θεραπευτική Κοινότητα ΚΕΘΕΑ Ιθάκη, με αφορμή την απονομή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Φλώρινας στην ομάδα της Αχλάδας. Το βράδυ παρακολούθησε την θεατρική παράσταση της ομάδας “Τρίτο Κουδούνι” του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.