Συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας στην εορταστική εκδήλωση του Ελληνικού Προξενείου στο Μοναστήρι για την Επέτειο της Εποποιϊας της 28ης Οκτωβρίου 1940

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή, το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας συμμετείχε με τη χορευτική του ομάδα, μετά από επίσημη πρόσκληση του Γενικού Προξένου του Μοναστηρίου κου Αλέξανδρου Βιδούρη, στη δεξίωση του Προξενείου μας στο Μοναστήρι για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Με τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας της Μπάντας της Φλώρινας των Αδερφών Βαλκάνη, η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από τη Φλώρινα και άλλες περιοχής της πατρίδας μας, ενθουσιάζοντας το πολυπληθές κοινό που συμμετείχε στη δεξίωση.
Άριστες οι εντυπώσεις από την αρτιότητα της χορευτικής μας ομάδας, η οποία υπό από τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις της άξιας χοροδιδασκάλου μας κας Ελευθερίας Τρύφωνος, απέσπασε από τον αξιότιμο κο Πρόξενο την υπόσχεση για περαιτέρω συνεργασίες στο άμεσο μέλλον.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κο Σωτήριο Βόσδου για την αμέριστη υποστήριξη στις προσπάθειες του Συλλόγου μας.

Με τιμή

Από το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας

Με βαθιά εκτίμηση
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε. Φλώρινας
Η Πρόεδρος
Χριστίνα Δ. Γκόλνα