Συναντήσεις πραγματοποίησε εν΄ όψη  της νέας χρονιάς αντιπροσωπεία μελών του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας

Ειδικότερα συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο, τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη Ιωάννη, την Βουλευτή  Φλώρινας κ. Πέρκα Θεοπίστη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Βόσδου Σωτήριο, τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιαννάκη Βασίλειο, τον Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Μάντσο Γεώργιο,  την Δ/ντρια της Α/βάθμιας εκπαίδευσης κ.  Μούσιου Μυλωνά Όλγα , τον α/α Δ/ντή της Β/βάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Τόνα Ζαχαρία.

Μεταξύ άλλων,  συζητήθηκαν διάφορα θέματα Δημόσιας Διοίκησης, συνδικαλισμού,  εκπαίδευσης, Διοίκησης των ΟΤΑ, των ελλείψεων προσωπικού, της κινητικότητας των υπαλλήλων, των αναπληρωτών εκπαίδευσης, της μείωσης των μαθητών λόγω  υπογεννητικότητας και μετανάστευσης,  θέματα εθελοντισμού και  συσσιτίων σε ανήμπορες οικογένειες, της λειτουργίας του Γ. Νοσοκομείου κ.α.

Αφού αντάλλαξαν ευχές για  καλή Χρονιά με Υγεία και Ειρήνη,  εξέφρασαν από κοινού την επιθυμία με τη Νέα Χρονιά να στελεχωθούν οι δημόσιες υπηρεσίες με το κατάλληλο και απαιτούμενο προσωπικό , ώστε η Δημόσια Διοίκηση να λειτουργεί συστηματικά και μεθοδευμένα.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας εύχεται τη Νέα Χρονιά, να πορεύεται όλος ο κόσμος, από συναδελφικότητα, αλληλεγγύη, δημιουργικότητα, με υγεία  ειρήνη και ασφάλεια !!!                                                                                                         

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 ΑΔΕΔΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ