Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές! (πάνε πίσω;)

Exif_JPEG_420

-Τα τελευταία περιβαλλοντολογικά  – κλιματικά γεγονότα, κακοκαιρία  Daniel που έπληξαν κυρίως την Θεσσαλία είναι η αιτία που η Αυτοδιοικητικές Εκλογές ίσως πάνε πίσω για λίγες εβδομάδες.

-Στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας δεν υπάρχουν άρτιοι εκλογικοί κατάλογοι, τους έχουν παρασύρει ή καταστρέψει τα νερά, δεν υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι υποψήφιοι σύμβουλοι, είναι απασχολημένοι με τις ζημίες των περιουσιών τους.

-Ο Έλληνας έχει φιλότιμο και συμπονά, έτσι μοιραία θα αποδημήσει τον γαλάζιο χάρτη που σχημάτισε στις εθνικές εκλογές, θα καταψηφίσει όλους τους γαλάζιους υποστηριζόμενους για να δείξει αφ ενός την αλληλεγγύη στους πληγέντες και αφ ετέρου να τιμωρήσει τους κυβερνητικούς διότι η συντριπτική πλειοψηφία σήμερα τους αποδοκιμάζει.

-Αν οι εκλογές γίνουν στην προκαθορισμένη ημερομηνία οι παραπάνω λόγοι θα σταθούν αιτία να χάσει η Νέα Δημοκρατία την αυτοδιοίκηση κάτι που δεν την συμφέρει διότι έρχεται σε αντίθεση με την πλειοψηφία του 41%, που πήρε πρόσφατα.

-Την κυβέρνηση την συμφέρει να πάρει χρόνο, να προλάβει να κλείσει τις «πληγές» των καταστροφών, να αποζημιώσει, να αναδομήσει δημόσιο εκπαίδευση, υγεία και εκκλησία, να επισκευάσει οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, υδροδότηση και ηλεκτροδότηση, να εξαγγείλει προγράμματα που θα γραφούν και θα ακουστούν πολλές φορές έτσι ώστε να γίνει κατανοητό από τον ψηφοφόρο ότι κάτι αλλάζει κάτι πάει καλυτέρα, κάτι είναι στον σωστό δρόμο!.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ