Ενημέρωση από τον Δήμο Φλώρινας ενόψει του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας ενόψει των επερχόμενων έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Οι χιονοπτώσεις και ο ισχυρός παγετός που θα επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα στην περιοχή μας, επιβάλλουν από όλους μας την απαιτούμενη προσοχή στις μετακινήσεις μας και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων αυτοπροστασίας.

Πρώτιστο μέλημα του Δήμου Φλώρινας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η διευκόλυνση της καθημερινότητας τους. Σε αυτήν την προσπάθεια θα συμμετέχει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό και το σύνολο του στόλου των μηχανημάτων αποχιονισμού και ρίψης ειδικού αλατιού, το οποίο βρίσκεται σε επάρκεια για τις ανάγκες του Δήμου μας.

Παράλληλα, θα υπάρχει στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Πολιτική Προστασία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Ελληνική Αστυνομία), ενώ θα διατίθενται στους πολίτες ποσότητες αλατιού από τα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου (απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισήμανση ή ενημέρωση, μπορείτε να καλείτε όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα 2385024637 και 2385045790.