Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, σε περιοχή της Φλώρινας

Συνελήφθη χθες (07-07-2023) το απόγευμα σε  περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, 52χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, κατελήφθη ο 52χρονος, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, να καλλιεργεί δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -30- εκατοστά περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  -1- γεωργικό εργαλείο και -2- πλαστικά μπουκάλια, ως σύνεργα περιποίησης και ποτίσματος.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 52χρονου, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -4- εκατοστά περίπου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.