Τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας 2023-24 “Σπάμε τη σιωπή” – “Λέμε όχι στη βία”

Το Σάββατο 20/4/2024 στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας, θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας 2023-2024 ανάμεσα στις ομάδες Α.Μ.Σ. ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ και Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

Το γεγονός αυτό μας δίνει την ευκαιρία, στο πλαίσιο του αγώνα, να στείλουμε όλοι και όλες μαζί ένα κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών.  Να συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση και στην αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου όχι μόνο με λόγια, αλλά και με συμβολικές πράξεις.

Η ΕΠΣ Φλώρινας και το Συμβουλευτικό Κέντρου του Δήμου Φλώρινας συνεργάζονται για πρώτη φορά , με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας, για αυτόν τον κοινωνικό σκοπό.

Αφορμή για αυτό το γεγονός αποτέλεσε η διαρκώς αυξανόμενη καταγραφή περιστατικών κακοποίησης γυναικών πανελλαδικά, η οποία πολλές φορές φτάνει στο σημείο της στέρησης ακόμη και της ίδιας τους της ζωής. Ήδη από την αρχή του χρόνου, στη χώρα μας, μετράμε πέντε (5) γυναικοκτονίες.

Σας καλούμε λοιπόν, να παρακολουθήσετε τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας 2023-2024 και παράλληλα να γίνετε και εσείς αρωγοί αυτής της προσπάθειας για τον τερματισμό της έμφυλης βίας.

«ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»

«ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ»

Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00.

Η είσοδος για τις γυναίκες και για παιδιά κάτω των 15 ετών είναι δωρεάν.

Ενημερωτικά:

Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας*

Τυρνόβου 6, Φλώρινα Τ. 2385024081-83

Email: [email protected]

Blog: http://womenaidflorina.blogspot.gr/

FB: https://www.facebook.com/symvouleutikokentroflorinas

*Η επικείμενη δράση συγκαταλέγεται στο γενικότερο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, που διοργανώνει το Συμβουλευτικό Κέντρο, γύρω από τα ζητήματα της έμφυλης βίας, καθώς και στην πρόληψη του φαινομένου σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας εντάσσεται στο Δίκτυο υποστηρικτικών δομών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΓΓΙΑΔ). Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2021-2027

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ