Το 1ο ΓΕΛ Φλώρινας Πρωταθλητής Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ!

Τα «σκήπτρα» του Πρωταθλητή Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης ανήκουν φέτος στο 1ο ΓΕΛ Φλώρινας. Η Ομάδα χάντμπολ του Λυκείου κατέκτησε τη θέση του Πρωταθλητή Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι μαθητές του Στυλιανίδη Γιάννη διέγραψαν μια ξέφρενη πορεία και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους αήττητοι. Επικράτησαν του 2ου ΓΕΛ Ιωαννίνων, παίκτες του οποίου αποτελούν μέλη της εθνικής ομάδας, «σκαρφαλώνοντας» στο σκαλί του βάθρου, Πρωταθλητές Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορεί η ομάδα των Ιωαννίνων να αντιστάθηκε σθεναρά,  όμως η συνέχεια άνηκε στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας που «πάτησαν γκάζι» και οδηγήθηκαν στην κατάκτηση της νίκης!

Ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας, Στυλιανός Καρακατσάνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και φυσικά όλοι οι μαθητές της σχολικής μονάδας είναι υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά που έφεραν αυτή τη νίκη. Οι Αθλητές – Μαθητές μας  αφιερώθηκαν, έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα, στο χάντμπολ και μπορέσαν να υλοποιήσουν το συγκεκριμένο στόχο τους στον αθλητισμό. Επόμενος σταθμός η Συμπρωτεύουσα. Η συνέχεια τους ανήκει!, Πρέπει να τονιστεί ότι παράλληλα δαπανούν ατελείωτες ώρες, για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους και στο σχολείο.

Οι πρωταθλητές μας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου, είναι οι κάτωθι μαθητές: Γκερτσάκης  Αντώνιος, Μαντουλίδης Αριστείδης, Μούλελης Βασίλειος, Νικολαΐδης Αθανάσιος,   Τζήμας  Ανδρέας, Δούκας Ιωακείμ, Νοτίδης Εμμανουήλ, Γιαγκούλης Στέφανος, Δημητρίου Γεώργιος, Μούτσιος  Ιωάννης, Παπαδόπουλος Νικόλαος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ