Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ειρήνης Βασιάρη

Σας παρουσιάζουμε την κ. Ειρήνη Βασιάρη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, Τμήμα Ιατρικής στην «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: Κοινωνική Ιατρική και Φαρμακευτική Φροντίδα».

Έχει παρακολουθήσει την εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) που τελείται από τον ΚΕΑΔΔ υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED, καθώς και το πρόγραμμα «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» υπό την αιγίδα του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης Peak Performance.

Έχει παραδώσει εθελοντικά μαθήματα στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ είναι μέλος
της Ένωσης Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στην πόλη της Φλώρινας.

Επιστρέφοντας στον τόπο της αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά του Δήμου μας, με σκοπό να εργαστεί σκληρά, ώστε να αποκτήσει ο Δήμος Φλώρινας πραγματική αναπτυξιακή πορεία και να γίνει ένας τόπος ιδανικός για μια ζωή με ευημερία για όλους μας.