Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νικολάου Αλεξιάδη

Σας παρουσιάζουμε τον κ Νικόλαο Αλεξιάδη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον Συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ο οποίος συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Συνδυασμό.

Ο Νικόλαος Αλεξιάδης γεννήθηκε στον Νέο Καύκασο και διαμένει στην πόλη της Φλώρινας. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ιορδάνου, υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αγγελική, η οποία είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΠΑΜΑΚ, και την Κωνσταντίνα, η οποία είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ.

Είναι εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και έχει εργαστεί σε πολλές σχολικές μονάδες της περιοχής. Παράλληλα, στον ελεύθερο χρόνο του έχει ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα στον κλάδο της γεωργίας.

Από το 1998 μέχρι και σήμερα έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και έχει συμμετάσχει σε πολλές Επιτροπές του Δήμου Φλώρινας. Επίσης, έχει συμμετάσχει ενεργά κατά το παρελθόν σε διάφορους αθλητικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους του τόπου μας, στους οποίους κατείχε θέσεις ευθύνης.

Η πολυετής του ενασχόληση με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση θα αποτελέσουν εχέγγυο για την δημιουργική και παραγωγική προσφορά του στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.