Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νικολάου Βέρτκα

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Νικόλαο Βέρτκα, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Νικόλαος Βέρτκας είναι γιος του Λαζάρου και της Ευφροσύνης και είναι νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας. Γεννήθηκε το 1981 και κατάγεται από την Ιτέα Φλώρινας. Είναι παντρεμένος με τη νοσηλεύτρια Τάνια Μήνου και έχουν τρία παιδιά. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κατέρχεται πρώτη φορά στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «Αναπτυξιακή Πορεία».

Με όπλα τη δοτικότητα και τη διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο, το καλλιεργημένο στους κόλπους της οικογένειας και της εργασίας του αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και την ευαισθησία του για τα προβλήματα που μας αφορούν ως τοπική κοινωνία εισέρχεται στην εκλογική μάχη του Οκτωβρίου υποσχόμενος να φανεί άξιος.

Θεωρεί ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το πλέον νευραλγικό πεδίο διαχείρισης ρόλων και ευθυνών που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας και μακροπρόθεσμα τον τόπο ζωής των παιδιών μας.

Με αμοιβαίο σεβασμό και αίσθημα ειλικρίνειας συστρατεύεται με την κοινή προσπάθεια του Συνδυασμού στον οποίο μετέχει για το καλό του τόπου και την προκοπή των ανθρώπων του.