Επίσκεψη του Λαζαρου Λαβασίδη στον Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας

Με μεγάλη χαρά συνάντησα τον προιστάμενο και τα στελέχη του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, στη φιλόξενη έδρα τους στο στρατόπεδο Τάγαρη.

Πρόκειται για τους αφανείς ήρωες που κρατούν τους δρόμους μας ανοιχτούς μέσω του αποχιονισμού, αλλά και τις ζωές μας ασφαλείς όταν απειληθούμε από έκτακτες κατάστασεις (πχ σεισμούς, πλημμύρες κά). Οι εργαζόμενοι αυτοί, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του Δήμου Φλώρινας και της Περιφέρειας, οι φίλοι και γείτονές μας, αξίζουν  την προσοχή και το σεβασμό μας, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δύσκολο έργο τους. Τους ευχαριστούμε πολύ!!

Λαζαρος Λαβασιδης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. κ. Λαβασίδη μας προκαλεί εντύπωση η όλη ανάρτηση σας… για τις ανακρίβειες της. Όταν αναφέρεστε σε υπηρεσίες το ορθό είναι να επιβεβαιώνεται τις πληροφορίες σας ώστε να “αποδίδετε” σεβασμό σε όλους και όχι επιλεκτικά. Για αρχή ο “Τομέας” που αναφέρατε υπάγετε σε ένα μεγαλύτερο σχήμα (δηλαδή μια Διεύθυνση με προϊστάμενο και Τμήματα με τμηματάρχες) το οποίο ως σύνολο “τρέχει” με όλα του το ανθρώπινο δυναμικό, οχήματα και υποδομή (μία υποδομή είναι και οι χώροι των φωτογραφιών) όλα όσα γράψατε. Εδώ υπάρχει δράση “υπόδειγμα” συλλογικού έργου και όχι μεμονωμένης ομάδας ατόμων. Γιατί στον αποχιονισμό και άλλες αντίστοιχες δράσεις, εργάζονται πολλές ακόμα δεκάδες υπάλληλοι του Δήμου και όχι μόνο οι συνάδελφοι της φωτογραφίας (που σχετικά πρόσφατα εντάχτηκαν στο Τμήμα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας). Το Τμήμα αυτό μαζί με άλλα δύο τμήματα (δηλαδή των οχημάτων και της αποκομιδής, στο οποίο υπάγονταν αρχικά οι συνάδελφοι) και τα οποία όπως γράψαμε ποιο πάνω στελεχώνουν μια Διεύθυνση (με διευθυντή) συνεργάζεται με άλλες Διευθύνσεις του Δήμου π.χ. Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Δ/νση Οικονομικών κλπ για να φέρει σε πέρας αυτό το ηρωικό έργο. Εσείς με ποια ιδιότητα επισκεφτήκατε μόνο ένα γραφείο και δεν αναζητήσατε να δείτε όλο το έργο; Με το ένα πλάνο που είδατε και φυσικά δεν είστε σε θέση να επαινείται ονομαστικά τα υπόλοιπα στελέχη (τμήματα και διευθύνσεις) του Δήμου που χωρίς αυτούς η πολιτική προστασία δεν θα λειτουργούσε. Με την πράξη σας αυτή και την παρούσα ανάρτηση σας, εμείς βλέπουμε μια πολιτική σκοπιμότητα και μια ερασιτεχνική προχειρότητα από μεριά σας που μας υποτιμά… γιατί όταν πάτε σε άλλες δομές (π.χ. νοσοκομεία, σχολικές μονάδες κλπ) δεν παρακάμπτετε τους προϊσταμένους (π.χ. διευθυντές και τμηματάρχες νοσοκομείου και σχολικών μονάδων) ούτε συζητάτε επιλεκτικά μόνο με ένα μέρος από ένα κομμάτι μιας δομής. Γιατί πράττετε διαφορετικά για τις υπηρεσίες του Δήμο Φλώρινας καθιστώντας δεκάδες υπαλλήλους πραγματικά αφανείς;
    Σας πληροφορούμε ότι όλοι εμείς οι Υπάλληλοι του Δήμου Φλώρινας, είτε μέσα είτε έξω από τα γραφεία, βλέπουμε καθημερινά το σεβασμό και την αγάπη των συμπολιτών μας… και γνωρίζουμε ότι το έργο μας, είτε είναι δύσκολο είτε όχι… πρώτα από όλα είναι υποχρέωση μας προς τους πολίτες.

    Κάποιοι υπάλληλοι, ίσως ευτυχώς αφανείς, του Δήμου Φλώρινας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.