Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Φιλιππίδη και των υποψηφίων του Συνδυασμού Στροφή στο Μέλλον στις Κοινότητες Σκοπού και Μελίτης

Τη Δευτέρα 18/09/2023, ο Συνδυασμός “Στροφή στο Μέλλον”, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Φιλιππίδη, αποτελούμενος από υποψηφίους/ες συμβούλους, επισκέφθηκε τις Κοινότητες Σκοπού και Μελίτης και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Οι επισκέψεις του Συνδυασμού συνεχίζονται στο πλαίσιο της καταγραφής των ανοιχτών ζητημάτων των τοπικών κοινοτήτων, την ανάλυση και εξεύρεση λύσεων μέσω παραγωγικού διαλόγου, αλλά και για τη γνωριμία των πολιτών με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Οι κάτοικοι του Σκοπού και της Μελίτης υποδέχτηκαν με θέρμη τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Φιλιππίδη και τους υποψηφίους του Συνδυασμού, ο οποίος είχε την ευκαιρία να εκθέσει τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και να επισκεφθεί όλα τα καταστήματα των δύο κοινοτήτων. Για ακόμα μία φορά, τονίστηκε η αναγκαιότητα αλλαγής παραγωγικού μοντέλου, που θα διασφαλίζει την παραμονή και προσέλκυση των νέων να επενδύσουν στον τόπο τους και να δώσουν ζωή ξανά στις κοινότητες καταγωγής τους.

Η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των κοινοτήτων που βρίσκονται στον πυρήνα της απολιγνιτοποίησης και δικαιούνται σοβαρής προσοχής και ανακούφισης θεωρείται αναγκαιότητα και προτεραιότητα για τον Συνδυασμό “Στροφή στο Μέλλον”.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, για τις καινοτόμες προτάσεις και την εμπιστοσύνη. Η εξωστρεφής δράση του Συνδυασμού μας συνεχίζεται.

Κάνουμε Στροφή στο Μέλλον!

Στις 08/10 διαλέγουμε Κώστα Φιλιππίδη.