Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Κάτω Καλλινίκης, Νέου Καυκάσου, Μαρίνας, Μεσοκάμπου και Μεσοχωρίου

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη μέρα των επισκέψεων του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ». Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφθηκαν τις Δημοτικές Κοινότητες Κάτω Καλλινίκης, Νέου Καυκάσου, Μαρίνας, Μεσοκάμπου και Μεσοχωρίου.

Ο κ. Βοσκόπουλος στη συνομιλία του με τους κατοίκους του χωριού, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Δημοτικές Κοινότητες που περιλαμβάνει η Δημοτική Ενότητα Κάτω Κλεινών κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του, ενώ ανέπτυξε και σημεία από το Πρόγραμμά του για το σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου.

«Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας και να συμπαραστεκόμαστε στα προβλήματά τους», δήλωσε δεσμευόμενος για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και συνέχισε λέγοντας: «Είναι σημαντική προτεραιότητα για εμάς οι κάτοικοι των Δημοτικών μας Κοινοτήτων να μπορούν να ζουν την καθημερινότητά τους χωρίς σοβαρές δυσκολίες, αλλά να διευκολύνονται από τη Δημοτική αρχή, ώστε να κρατούν ζωντανή και ευημερούσα κάθε ακριτική γωνιά του Δήμου Φλώρινας, γιατί οι ακριτικές περιοχές μας είναι οι πραγματικοί πυλώνες ανάπτυξης και σταθερότητας της Ελλάδας».

Οι επισκέψεις του κ. Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.  

Από το Γραφείο Τύπου  του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»