Οφειλόμενη απάντηση στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Καποδίστρια

Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ που συμφωνείτε μαζί μου, αφού παραδέχεστε ότι υποπέσατε στο αδίκημα της λογοκλοπής, τώρα εάν το αντιγράψατε από τον υποψήφιο βουλευτή ή από κάποια γιατρό δεν έχει καμία σημασία, όπως καμία σημασία δεν έχει εάν και άλλοι άνθρωποι έπραξαν παρομοίως και σε καμία περίπτωση αυτό δεν δικαιολογεί την πράξη σας.

Το να αναθέτεις σε κάποιους ανθρώπους να σε προετοιμάζουν για έναν προεκλογικό αγώνα σαφώς και δεν είναι καθόλου κακό, αντιθέτως  πολλές φορές είναι αναγκαίο. Κακό είναι να καρπώνεσαι τον κόπο του άλλου με τον χειρότερο τρόπο, αυτόν  της αντιγραφής – λογοκλοπής, και να τον παρουσιάζεις ως δικό σου. Κακό είναι να κοροϊδεύεις και να προσπαθείς να ξεγελάσεις ανθρώπους από τους οποίους ζητάς εμπιστοσύνη και στήριξη αντί να τους μιλήσεις με δυο μόνο γραμμές αληθινές και δικές σου. Κακό είναι να μην αναγνωρίζεις τα λάθη και τα σφάλματά σου και να προσπαθείς να ρίξεις το μπαλάκι σε άλλους επειδή έτσι σε βολεύει.

Συνεπώς ούτε ψέμα, ούτε λάσπη, ούτε συκοφαντία υπήρξε ποτέ στο πρόσωπό σας αλλά μόνο η αλήθεια  η οποία απ’ ότι φαίνεται σας πέφτει βαριά.

Οι πληροφορίες μας είναι  εγκυρότατες και στο μόνο που έχετε δίκιο είναι ότι δεν ψάξαμε καλά, δηλαδή δεν μπήκαμε στον κόπο να ελέγξουμε τις δημοσιεύσεις όλων των υποψηφίων της Ελλάδας!!!

Σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς σας «Λεκές» και «καραγκιοζιλίκι» θα σας απογοητεύσω αλλά αυτές οι λέξεις δεν συμπεριλαμβάνονται στο λεξιλόγιό μου ούτε αρμόζουν στην προσωπικότητα, την παιδεία και  τον χαρακτήρα μου γι’ αυτό σου τις επιστρέφω γιατί σας πάνε «γάντι».  Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι η έλλειψη επιχειρηματολογίας αναπληρώνεται από τις φωνασκίες και την προσωπική επίθεση.

Τέλος, για να σας λύσω την απορία σχετικά με συμφέροντα και προσωπικά οφέλη έχω να πω ότι και πάλι θα σας απογοητεύσω αφού κανένα προσωπικό όφελος δεν έχω. Νοιάζομαι μόνο για την αλήθεια και δεν ανέχομαι την κουτοπονηριά και τα καμώματα σας.

κ. Καποδίστρια είναι φανερό ότι σας λείπει η εμπειρία στην πολιτική γιατί δεν μπορέσατε να κοιτάξετε τους πολίτες κατάματα και να τους μιλήσετε με ειλικρίνεια. Κρίμα που  εκτίθεστε δημόσια και μαζί σας παρασύρετε και τον επικεφαλής του συνδυασμού για την επιλογή του, γιατί είστε χωρίς κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό υπόβαθρο  και αυτό σας οδηγεί σε τραγικά λάθη.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα του επιπέδου σας είναι οι αγοραίες φράσεις που χρησιμοποιείτε στα σχόλια σας όπως και οι άλλοι του ιδίου φυράματος.

Και μην ξεχνάτε κ. Καποδίστρια πως ο λαός λέει όποιος σκάβει τον λάκκο τ’ αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα. Και εσείς σκάψατε βαθύ λάκκο.

Εβελίνα Αριστείδου

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο ενώ ακολουθεί σε φωτογραφία η απάντηση του κ. Καποδίστρια

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον …τσακώσαμε

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απάντηση στην λασπολογία της κ. Εβελίνας Αριστείδου

    Καταρχήν δεν υπάρχει θέμα λογοκλοπής. Παραδέχεστε ότι είναι αναγκαίο πολλές φορές να αναθέτουμε σε κάποιους ανθρώπους να σε προετοιμάζουν για έναν προεκλογικό αγώνα και το γνωρίζεται πολύ καλά λόγο της δουλειάς σας. Στην απάντηση σας γράφετε ((( στο μόνο που έχετε δίκιο είναι ότι δεν ψάξαμε καλά, δηλαδή δεν μπήκαμε στον κόπο να ελέγξουμε τις δημοσιεύσεις όλων των υποψηφίων της Ελλάδας!!!)) φτηνή δικαιολογία. Αρχικά σας προκαλώ δημόσια
    (περιμένω την απάντηση σας) να ψάξετε της Φλώρινας , όλων των δημοτικών συμβούλων αλλά και των τοπικών και από τους αντιπεριφερειάρχες όλων των συνδυασμών και μη μου πείτε ότι είναι πολλοί? Εκεί φαίνεται αν σας νοιάζει η αλήθεια και όχι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δηλαδή μας λέτε ότι το μάτι σας έπεσε μόνο στην δικιά μου ανακοίνωση υποψηφιότητας. Δεύτερων σας προκαλώ δημόσια (περιμένω την απάντηση σας) να μου πείτε αν έχετε κάποια προσωπικά ζητήματα με εμένα. Αν δεν έχετε και αναφερθήκατε μόνο στο όνομα μου προεκλογικά λυπάμαι πολύ που κάποιος σας έδωσε 20 ευρώ για να μου ρίξετε λάσπη. Εξευτελιστικό ποσό. Αφού σας νοιάζει η αλήθεια αποδείξτε την σας προκαλώ δημόσια. Όσο για τους χαρακτηρισμούς που σας απέδωσα (λεκές) γιατί ήταν μέσα σε εισαγωγικά και επειδή όπως είπατε δεν συμπεριλαμβάνονται στο λεξιλόγιο σας θα σας πω ότι ο λεκές είναι ουσιαστικό το οποίο μεταφορικά ονομάζει κάτι που θίγει την αξιοπρέπεια και την υπόληψη ή την αξία κάποιου. Οπότε προτού μου το επιστρέψετε μάθετε πρώτα την μεταφορική ονομασία της λέξης και μετά να μου την επιστρέψετε. Αν στο σχολείο δεν μάθατε τα βασικά κακός κάνετε αυτό το επάγγελμα. Προκαλείται κακό λόγο έλλειψης στοιχειώδης γνώσεων οι οποίες είναι απαιτούμενες για την δουλειά σας. Όσο για την παρατήρηση σας στην πολιτική μου εμπειρία θα συμφωνήσω μαζί σας. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Θυμάστε άλλωστε ότι το 2019 ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε έναν άλλων συνδυασμό και αποχώρισα γιατί δεν έμαθα στη ζωή μου να είμαι ψεύτης, να δίνω ψεύτικες υποσχέσεις στους Φλωρινιώτες και να βολεύω το σόι μου και τους κουμπάρους μου . Όσο για το υπόβαθρο μου είναι μεγαλύτερο του δικού σας. Καταρχήν αυτά που γράφετε δεν είναι δικά σας. Το ποιος γράφει για εσάς το γνωρίζει όλοι η Φλώρινα. Οπότε όταν θα έχετε την ευχέρεια του λόγου από μόνη σας ελάτε να με αντιμετωπίσετέ. Εγώ από την μεριά μου σας ευχαριστώ δημόσια για την διαφήμιση που μου κάνετε. Από εδώ φαίνεται ότι σας πληρώνουν για να μου ρίξετε λάσπη ασχοληθήκατε και ασχολείστε μόνο με εμένα, σας πληρώνουν για να μου κόψετε την φόρα. Οι αλήθειες που λέω είναι πολλές και σας πονάνε. Οπότε τζάμπα προσπαθείτε να μας κόψετε την φόρα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.