Συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου με τον εμπορικό κόσμο, με πωλητές και παραγωγούς

Δημοτικός Συνδυασμός ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος

Με τον εμπορικό κόσμο της Φλώρινας, καθώς και με παραγωγούς και πωλητές της λαϊκής αγοράς της περιοχής μας, συναντήθηκε την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες Συμβούλους του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Ο κ. Βοσκόπουλος κατά τη συνομιλία του με τον εμπορικό κόσμο της πόλης ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρωθούν δράσεις όπως το Open Mall, ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην περιοχή μας, που περιλαμβάνει σειρά παρεμβάσεων, που θα δώσουν μια σημαντική ανάσα πνοής στους επιχειρηματίες του τόπου μας. Η δράση Open Mall πρέπει να ολοκληρωθεί και είναι απορίας άξιο, πώς ένα έργο ενταγμένο επί θητείας μας, κωλυσιεργεί τόσο πολύ, ενώ την ίδια στιγμή ο Δήμος Αμυνταίου το έχει σχεδόν ολοκληρώσει.

Στη συνομιλία με τους παραγωγούς και τους πωλητές των λαϊκών αγορών ο κ. Βοσκόπουλος είπε, ότι η κατάσταση στη Δημοτική αγορά είναι απαράδεκτη! «Η Δημοτική μας αγορά, στην οποία δραστηριοποιούνται και από την οποία βιοπορίζονται πολλές οικογένειες του Δήμου μας, χρήζει άμεσης βελτίωσης, καθώς ο χώρος περιμετρικά αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα εγκατάλειψης για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Αυτή την εικόνα, όμως, θα την αλλάξουμε πολύ σύντομα, αμέσως μετά την εκλογή μας», είπε χαρακτηριστικά.

Οι συναντήσεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου