Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Φλώρινας στηρίζει τον Γιώργο Κασαπίδη

Την Παρασκευή 18/8/2023 και ώρα 20:30 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Φλώρινας διευρυμένη συνεδρίαση παρουσία του Βουλευτή Φλώρινας κ. Σταύρου Παπασωτηρίου του Γ. Συντονιστή Οργανώσεων Δυτικής Μακεδονίας Στέργιου Αδάμ του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη και εκ νέου Υποψηφίου Περιφερειάρχη και μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Θέμα της συνεδρίασης ήταν ο σχεδιασμός του προεκλογικού αγώνα του Υποψήφιου με την στήριξη της  Ν.Δ. και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη , Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη.

            Τα συμπεράσματα της συνεδρίασης ήταν ότι η στήριξη όλων μας στο συνδυασμού του Γιώργου Κασαπίδη και των ανθρώπων που τον στελεχώνουν είναι δεδομένη. Πρέπει όλες και όλοι οι Νεοδημοκράτισσες/ες να στηρίξουμε τον Περιφερειάρχη και βοηθήσουμε  ώστε να γίνει γνωστό το έργο της πρώτης του θητείας αλλά και να διαδοθεί παντού το πρόγραμμα του για την νέα θητεία.

Το μήνυμα που εκπέμφθηκε είναι ένα ,είναι ξεκάθαρο και σαφές.

Με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη και τα άτομα που στελεχώνουν τον Συνδυασμό του οδηγούμαστε συ στρατευμένοι στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου για να γίνουν πράξη όσα  έχουν σχεδιαστεί για την περιοχή έπειτα από την παρουσίαση που είχε πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριακός Μητσοτάκης!

 

Για τη ΔΕΕΠ Φλώρινας

Ο Πρόεδρος

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ