Η μεγαλειώδης παρουσίαση του συνδυασμού “αναπτυξιακή πορεία”

Μέσα σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού με τον παλμό της νίκης και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023, η μεγαλειώδης εκδήλωση για την παρουσίαση του Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Τριανταφυλλίδη, Αίθουσα Grand Palais» και ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, που δημιουργήθηκε ουρά χιλιομέτρων από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από τον ήδη κατάμεστο χώρο parking, ώστε χρειάστηκε και η παρέμβαση της τροχαίας για την ασφαλή κίνηση των οδηγών.

Η Αίθουσα Grand Palais ήταν κατάμεστη με τους καθήμενους να ξεπερνούν τα 1.100 άτομα, ενώ υπήρχε πλήθος κόσμου, που στάθηκαν όρθιοι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τόσο μέσα στην αίθουσα, όσο και στον αύλειο χώρο του κτιρίου, με αποτέλεσμα το σύνολο των συμμετεχόντων να ξεπερνούν τα 1.700 άτομα!

Η συγκινητική και θερμή υποδοχή του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου κατέστησε σαφές πως η Φλώρινα επέλεξε στο πρόσωπο του τον αυριανό της Δήμαρχο και πως στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου νικήτρια θα είναι η παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγιασμός με την ευλογία σεβαστών Ιερέων της τοπικής Εκκλησίας μας και ακολούθησε η τοποθέτηση του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.

Κατά την τοποθέτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος αναφέρθηκε στην αδιαφορία της παρούσας δημοτικής αρχής, που έχει οδηγήσει τον Δήμο μας σε τέλμα, ενώ ανέλυσε μέρος του προεκλογικού προγράμματος του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

«Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τον Δήμο μας από τα τέσσερα χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης και να τον οδηγήσουμε ξανά στην πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βοσκόπουλος.

Κατά τις προγραμματικές δηλώσεις του Συνδυασμού αναφέρθηκε στην Τηλεθέρμανση Φλώρινας και  την επανεκκίνηση της κατασκευής της, στον τομέα τις Εκπαίδευσης και στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών μάθησης, στο Οδικό δίκτυο και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε αυτό, στη λειτουργία του Κολυμβητηρίου Φλώρινας και στις παρεμβάσεις που πρέπει να λάβουν χώρα στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Επίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος, μίλησε για την κατασκευή του Διυλιστηρίου της Τριανταφυλλιάς για πόσιμο νερό και του αγωγού μεταφοράς νερού από το Φράγμα Τριανταφυλλιάς, τόνισε την ανάγκη για τη Στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία, είπε για τις παρεμβάσεις στις Υποδομές που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας, και για τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Εκκλησία, καθώς και για την ανάγκη επέκτασης των Δημοτικών Κοιμητηρίων.

Τέλος, ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να δείξει ο Δήμος μας προς τους πολίτες του, μια στάση που από το 2019 δεν υφίσταται πλέον, μίλησε για τον σεβασμό προς τα αδέσποτα ζώα και υπογράμμισε την μεγάλη ανάγκη μετατροπής του Δήμου μας σε έναν Πράσινο – Σύγχρονο – Έξυπνο Δήμο, με προστασία στο υπέροχο περιβάλλον μας, με την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής μας καθώς και με τη μετατροπή του Δήμου μας σε πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο της χώρας μας.

Κλείνοντας την βαρυσήμαντη ομιλία του, ο κ. Βοσκόπουλος είπε με συγκίνηση και ενθουσιασμό: «Είμαι πραγματικά περήφανος που σχηματίσαμε έναν Συνδυασμό ακηδεμόνευτο και ανεξάρτητο! Έναν Συνδυασμό πολυσυλλεκτικό με πρόσωπα εκλεκτά της τοπικής μας κοινωνίας! Με πολλούς έμπειρους συνεργάτες από τα παλιά, αλλά και με πολλούς νέους που τολμούν το πρώτο τους βήμα στην αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας! Με αξιόλογες προσωπικότητες που εκπροσωπούν όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες της τοπικής μας κοινωνίας! Κυρίως, όμως, με ανθρώπους που έχουν όραμα, δυναμισμό και την ανιδιοτέλεια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην υπηρεσία του συλλογικού καλού και της ανάπτυξης της περιοχής μας».

Ολοκληρώνοντας και την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος και πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των υποψηφίων έδωσε το σύνθημα για τη δυναμική και νικηφόρα πορεία του Συνδυασμού:

«Πάμε μαζί για την Νίκη! Γιατί στις 8 Οκτώβρη θα είμαστε νικητές! Στις 8 Οκτώβρη ο Δήμος Φλώρινας ανοίγει μια νέα σελίδα στο μέλλον και βγαίνει από τον λήθαργο της απραξίας! Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο φως, στην πρόοδο και την προκοπή! Πάμε, λοιπόν, μαζί να γράψουμε ιστορία!

Πάμε γερά!

Πάμε δυνατά!

Πάμε όλοι μαζί!!! Για τον Δήμο Φλώρινας που μας αξίζει!»

Ακολούθησε η παρουσίαση των 267 υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», 267 ικανών ανθρώπων με όρεξη για διάθεση για δουλειά για να προσφέρουν στον τόπο μας, ώστε ο Δήμος Φλώρινας να αποκτήσει και πάλι τη δυναμική που του αξίζει!

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ