Η παράδοση – παραλαβή της διοίκησης του Δήμου Αμυνταίου από τον απερχόμενο Δήμαρχο Άνθιμο Μπιτάκη στον εκλεγέντα Γιάννη Λιάση

Μέσα σε ένα  ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 30 Δεκ. 2023, η διαδικασία «παράδοσης – παραλαβής» της Διοίκησης του Δήμου από τον απερχόμενο Δήμαρχο Άνθιμο Μπιτάκη στον εκλεγέντα Γιάννη Λιάση.

Αμέσως μετά την παράδοση – παραλαβή, ο Άνθιμος Μπιτάκης τόνισε πως… «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παραδίδω σήμερα «τα κλειδιά» στον νέο Δήμαρχο Γιάννη Λιάση και του εύχομαι να έχει μια παραγωγική θητεία. Ο Δήμος Αμυνταίου είναι σε μια κρίσιμη περίοδο, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσει το «στοίχημα» της απολιγνιτοποίησης. Εύχομαι στον ίδιο προσωπικά και σε όλους τους συνεργάτες του να έχουν μια καλή συνεργασία ώστε οι προσδοκίες των πολιτών του Δήμου Αμυνταίου να ικανοποιηθούν».

Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Λιάσης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μπιτάκη για την πλήρη ενημέρωση που του παρείχε, δεσμεύτηκε ότι θα εργασθεί για την ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η μετά λιγνίτη εποχή είναι μια εποχή που πρέπει να αναπτύξουμε ένα νέο οικονομικό μοντέλο. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις, με συνεργασίες, ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Είμαστε ελάχιστοι για να «υψώνουμε τείχη». Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να κρατήσουμε τους νέους μας στην περιοχή. Είναι το μεγάλο μας στοίχημα»