Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες καλή και δημιουργική χρονιά.

Η έναρξη του σχολικού έτους αποτελεί την απαρχή μιας νέας προσπάθειας, ενός γοητευτικού ταξιδιού, γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γνώσεις. Απευθυνόμενος ιδιαίτερα στις νέες και στους νέους μας, θα ήθελα να τους παρακινήσω να αδράξουν κάθε ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί και έτσι γεμάτοι όνειρα και αισιοδοξία, να εξελιχθούν, ώστε να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Στους αγαπημένους μου συναδέλφους εκπαιδευτικούς, απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για μια παραγωγική, γόνιμη και αποδοτική σχολική χρονιά. Γνωρίζω πως πολλές φορές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και δυσκολίες, τις οποίες είμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρινόμενοι επιτυχώς στα καθήκοντα του λειτουργήματος που επιτελούν.

Τέλος στους αγαπητούς γονείς εύχομαι δύναμη και κουράγιο στον μοναδικό υποστηρικτικό τους ρόλο και στον καθημερινό και διαρκή αγώνα που δίνουν, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά τους.

Ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, αρωγοί της εκπαιδευτικής κοινότητας, προσπαθώντας να δίνουμε τις απαραίτητες διεξόδους και να επιλύουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά προς όφελος των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του τόπου μας.

Εύχομαι και πάλι σε όλους καλή χρονιά, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη!

Βασίλης Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας