Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης!!! Ο Δήμος Φλώρινας στις 08 Οκτωβρίου θα έχει Δήμαρχο τον Γιάννη Βοσκόπουλο!!!

Σε μια χαλαρή συνάντηση με φίλους και υποψηφίους του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», που τελικά εξελίχθηκε σε δυναμική συγκέντρωση νίκης, ολοκλήρωσε την προεκλογική του περίοδο ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό του κέντρο στον πεζόδρομο της Φλώρινας το «παρών» έδωσαν οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του συνδυασμού, καθώς και πλήθος φίλων και συνεργατών.

Ο κ. Βοσκόπουλος χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί αυτό το διάστημα!

Έναν αγώνα, που ήταν γεμάτος εμπειρίες και όμορφες στιγμές!

Έναν αγώνα από τον οποίο βγήκαμε νικητές και νικήτριες!

Είμαι, όμως, και πολύ υπερήφανος για όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας!

Μαζί δημιουργήσαμε μια δυνατή ομάδα με στόχους και αξίες, ώστε να μπορέσουμε να οδηγήσουμε και πάλι τον Δήμο Φλώρινας στο φως, στην προκοπή και στην ανάπτυξη. Και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε!

Όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τους συνδημότες μας, να αφουγκραστούμε τα προβλήματά τους και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ακόμα πιο ισχυρούς δεσμούς μεταξύ μας, ώστε να είναι βέβαιοι ότι από την επόμενη μέρα της νίκης μας, όλοι μαζί, θα ανασηκώσουμε τα μανίκια και θα παλέψουμε για το καλό του τόπου μας.

«Μαζί συνεχίζουμε..» λέει το σύνθημα του Συνδυασμού μας!

Είμαστε πεπεισμένοι πως μόνο μαζί θα οδηγήσουμε τον Δήμο Φλώρινας μπροστά»!

Ακολούθως, ο υποψήφιος και αυριανός Δήμαρχος κ. Βοσκόπουλος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στάθηκε δυναμικά σε αυτή την προεκλογική περίοδο δίπλα του και δίπλα στους υποψηφίους του και συγκεκριμένα είπε:

«Στο σημείο αυτό, θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω θερμά:

Τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού,

Τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας,

Τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου μας,

Τους υποψηφίους και τις υποψήφιες Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Όλοι μαζί σχηματίσαμε έναν Συνδυασμό δυναμικό, ελπιδοφόρο και ανεξάρτητο!

Έναν Συνδυασμό πολυσυλλεκτικό, με πρόσωπα εκλεκτά της τοπικής μας κοινωνίας!

Με πολλούς έμπειρους συνεργάτες από τα παλιά, αλλά και με πολλούς νέους που τολμούν το πρώτο τους βήμα στην αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας!

Με αξιόλογες προσωπικότητες, που εκπροσωπούν όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες της τοπικής μας κοινωνίας!

Κυρίως, όμως, με ανθρώπους που έχουν όραμα, δυναμισμό και την ανιδιοτέλεια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην υπηρεσία του συλλογικού καλού και της ανάπτυξης της περιοχής μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στις συνεργάτιδες και τους συνεργάτες του Συνδυασμού μας, που εργάστηκαν εθελοντικά, ακούραστα και σκληρά, για να κυλήσει αυτή η προεκλογική περίοδος χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους του τύπου για την αγαστή μας συνεργασία και τη βοήθειά τους στην προβολή του έργου μας.

Φυσικά, χρωστάω ευχαριστίες εγκάρδιες στον σεβάσμιο πατέρα Θεόκλητο για τις ευχές του και για την αγάπη που έδειξε τόσα χρόνια στο πρόσωπό μου.

Στην οικογένειά μου, στη σύζυγό μου, Δήμητρα, και στον γιο μου Ραφαήλ, καταθέτω πάντα το βαθύτερο κομμάτι της καρδιάς μου, γιατί στερούνται πολύ χρόνο οικογενειακό, εξαιτίας της έντονης προσφοράς μου στα κοινά.

Κλείνοντας, αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι, ευχαριστώ όλους τους Δημότες και τις Δημότισσες Φλώρινας, που για σειρά ετών μου δείχνουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους!

Που μου δίνουν τη δύναμη και προσφέρω στον τόπο μας, που με εμψυχώνουν με την φιλία τους και ξέρω πως και πάλι μαζί θα προχωρήσουμε την επόμενη μέρα των εκλογών για το καλό του Δήμου Φλώρινας».

Πάμε μαζί για την Νίκη!

Γιατί στις 8 Οκτώβρη θα είμαστε νικητές!

Στις 8 Οκτώβρη ο Δήμος Φλώρινας ανοίγει μια νέα σελίδα στο μέλλον και βγαίνει στην οδό της ευημερίας!

Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο φως, στην πρόοδο και την προκοπή!

Πάμε, λοιπόν, μαζί να γράψουμε ιστορία!

Πάμε γερά!

Πάμε δυνατά!

Πάμε όλοι μαζί!!! Για τον Δήμο Φλώρινας που μας αξίζει!!!

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου