ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εκλογές υποψηφίων ευρωψηφοδελτίου

Την Κυριακή 14-4-2024 από τις 8π.μ.-8 μ.μ. ψηφίζουμε για τους υποψήφιους – υποψήφιες του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Φλώρινα στο Εργατικό κέντρο και στο Αμύνταιο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Διαμορφώνουμε εμείς το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είτε συμμετέχοντας ως υποψήφιοι, -ες, είτε ψηφίζοντας για τους/τις υποψήφιους, -ες.

Οι ευρωεκλογές δεν είναι εκλογές «χαλαρές». Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 είναι πολύ κρίσιμες, τόσο για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και για κάθε χώρα ξεχωριστά.

Για αυτό, είναι αναγκαία η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Ελλάδα, προκειμένου να δοθούν προοδευτικές και κοινωνικά δίκαιες απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας, όπως η κλιματική κρίση, η οικονομική κρίση, η αποδιάρθρωση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, η άνοδος της ακροδεξιάς, του εθνικισμού, του ευρωσκεπτικισμού.

Αποτελεί καθήκον των προοδευτικών δυνάμεων να δοθεί μια πολυ επίπεδη μάχη, ώστε να αναδειχθεί το όραμα και ο στόχος μιας άλλης, κοινωνικά δίκαιης και αλληλέγγυας Ευρώπης, με περισσότερη Δημοκρατία, δικαιοσύνη, ελευθερίες και δικαιώματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εγκαινιάζει μια καινοτόμα διαδικασία.

Την Κυριακή στις 14/4 ψηφίζουμε τα μέλη και οι φίλοι, φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τους/τις υποψήφιους/-ες για το ευρωψηφοδέλτιο.

Για την περιφέρειά μας την Δ Μακεδονία οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι είναι τέσσερις και θα εκλεγεί μία – ένας.

Γρ. Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ