Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αναπτυξιακή πορεία” η Κόκκου Μαρία

Σας παρουσιάζουμε την κ. Κόκκου Μαρία, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Κόκκου Μαρία, του Νικολάου και της Βασιλικής γεννήθηκε στη Φλώρινα στις 04 Απριλίου του 1977, όπου μεγάλωσε και διαμένει. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Γκώγκο, Αστυνομικό, και έχουν ένα γιο τον Ιωάννη Γκώγκο.

Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας και σπούδασε στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Είναι απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Κοζάνης. Ολοκλήρωσε την Πιστοποίηση της Ειδικής Αγωγής  και της Σχολικής Ψυχολογίας  καθώς και της  εκπαίδευσης ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Είναι κάτοχος του ECDL και έχει πιστοποίηση του Ελληνικού  Ανοιχτού Πανεπιστημίου με αντικείμενο τη γνώση πληροφορικής και το χειρισμό Η/Υ.

Επίσης, κατέχει Πτυχίο αγγλικών επιπέδου C1. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εταιρικής επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών,  τεχνικές προβολής – Διαφήμισης-e-marketing μικρής επιχείρησης και σεμινάρια υπαλλήλων οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών.

Εργάζεται από το 1995 έως σήμερα στον ιδιωτικό τομέα ως λογίστρια και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος .

Διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Η καθημερινή επαφή της με τους συμπολίτες μας, αλλά και η επιθυμία της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της Φλώρινας αποτελεί το μοναδικό της κίνητρο για να είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Γιάννη Βοσκόπουλου.

Πιστεύει βαθιά ότι για τη βελτίωση της καθημερινότητας  όλων μας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί, για να γίνουν τα λόγια πράξεις.