Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αναπτυξιακή πορεία” η Γεωργία (Γωγώ) Κοσμίδου

Σας παρουσιάζουμε την κ. Γεωργία (Γωγώ) Κοσμίδου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Γεωργία Κοσμίδου γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1993 και είναι κόρη του Θεόδωρου Κοσμίδη και της Χαρίκλειας Μπόζη. Διαμένει μόνιμα στη Φλώρινα και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε διάφορους κλάδους του ιδιωτικού τομέα και για 3 χρόνια ως Ειδική Συνεργάτης Δημάρχου.

Είναι απόφοιτος ΙΕΚ ειδικότητας «Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού γραφείου», πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Λογιστική και Ελεγκτική του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Μιλάει άριστα αγγλικά και καλά Ισπανικά.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών προγραμμάτων τόσο στους τομείς του Marketing–Management και της Λογιστικής, όσο και στην Ειδική Αγωγή.

Υπήρξε εισηγήτρια στο 12ο Συνέδριο Επιστήμες της Εκπαίδευσης «Το Σχολείο το σχεδιάζει η Κοινωνία» της Ε.Ε.Φ., με θέμα εισήγησης : «Συναισθήματα και Δυσκολίες που βιώνουν οι γονείς και τα αδέλφια παιδιών με αναπηρία».

Επιλέχθηκε ως συμμετέχουσα της ελληνικής αποστολής στο «3rd European Youth Work Convention» το 2020, που οργάνωσε η Γερμανική Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Συμμετείχε στο Φόρουμ πολιτών για την ψηφιοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας το 2021.

Έλαβε μέρος στη Διεθνή Συνάντηση Συνεργασίας «Youth work as a supporter of entrepreneurial thinking-study visit and partnership building activity», που πραγματοποιήθηκε στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας το 2023, μέσω του ΟΕΝΕΦ.

Είναι μέλος της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, του τμήματος Ευρωπαϊκών/Λάτιν Χορών της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, καθώς και γραμματέας της Ποντιακής Νεολαίας Φλώρινας «Δημήτριος Υψηλάντης».

Είναι επίσης ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Φλώρινας.

Η ευαισθησία της απέναντι στον συνάνθρωπο και η διάθεσή της να συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των κατοίκων του Δήμου μας αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη, ώστε να κατέλθει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο.Πιστεύει βαθιά ότι για τη βελτίωση της καθημερινότητας  όλων μας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί, για να γίνουν τα λόγια πράξεις.