Ευχαριστήρια επιστολή της Γεν. Διευθύντριας της ΔΕΥΑΦ προς το Νοσοκομείο Φλώρινας

Η ζωή μου επεφύλαξε να νοσήσω από τον ιό SARS-COV-2. Μετά από μέρες υπομονής των συμπτωμάτων στο σπίτι που συνεχώς αυξάνονταν και με δυσκόλευαν προσέφυγα για βοήθεια στο Νοσοκομείο Φλώρινας και αποτέλεσα μία ακόμα από τις πολλές εισαγωγές στο Τμήμα COVID.

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία αισθάνομαι την ανάγκη -ως ελάχιστη αναγνώριση -να ευχαριστήσω δημόσια το προσωπικό που προσφέρει υπηρεσίες στο Τμήμα αυτό με ένα εξαιρετικό μοναδικό και αποτελεσματικό τρόπο .

Ιατροί και νοσηλευτές εκτός από την εξαιρετική τους ιατρική κατάρτιση στη παροχή των υπηρεσιών τους στη νοσηλεία, μετατρέπουν την φοβερή ασθένεια της απομόνωσης και της μοναξιάς που συνοδεύεται από πολύ δύσκολες καταστάσεις για τον ασθενή σε ασθένεια της παρηγοριάς και της ελπίδας. Δεν παρακολουθούν τους ασθενείς από το παραθυράκι της πόρτας του θαλάμου αλλά με το σύστημα της «ανοιχτής πόρτας» έχοντας άμεση και συνεχή εποπτεία του ασθενή , προσθέτοντας ελπίδα και εμπιστοσύνη και προλαβαίνοντας σε μέγιστο βαθμό τις δύσκολες εξελίξεις της υγείας του ασθενή.

Ευχαριστώ και τον Πρόεδρο κ. Παπούλκα Χρήστο για την δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του τις δύσκολες εκείνες ημέρες και τον παρακαλώ ως Πρόεδρο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του Νοσοκομείου μας, να στηρίζουν το προσωπικό στο Τμήμα COVID γιατί οι μάχες εκεί συνεχίζονται με ιδιαίτερο ζήλο και προσφορά .

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, τιμή μου που σας γνώρισα να είστε πάντα υγιείς και δυνατοί.

Με εκτίμηση

Η ΓΕΝ.Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΡΟΜΠΗ ΕΡΜΙΟΝΗ

MSc ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ