Η Τσικνοπέμπτη στο 3ο Λύκειο Φλώρινας

Μια ομάδα, μια αγκαλιά, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, πιστοί στη παράδοση των τελευταίων ετών, τήρησαν  το πατροπαράδοτο ψήσιμο κρεάτων της Τσικνοπέμπτης και φέτος στο 3ο Λύκειο Φλώρινας.

Τη φροντίδα της εκδήλωσης είχε ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Λυκείου Φλώρινας σε συνεργασία με τους καθηγητές και τους μαθητές. Από νωρίς τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, Αναστασία Δεληναούμ, Δημήτρης Δούκας, Κατερίνα Μαρίνη, Βασίλης Μπαζόπουλος, Παναγιώτης Σαλαπάνης, Ελένη Τζώγα και Αναστάσιος Τσορλίνης, με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Ευάγγ. Καπαρό και τους καθηγητές κ. Αντώνιο Παντελίδη, Αλέξανδρο Κουραμπανά και Γαβριήλ Συμεών έστησαν την ψησταριά και ανέλαβαν το ψήσιμο και το σερβίρισμα των εδεσμάτων.

Με χαρές, γέλια, καλή διάθεση, αστεία και καλοπροαίρετα πειράγματα, μετά τα μαθήματα, στο προαύλιο του σχολείου, στήθηκε με κοσμιότητα το γλέντι υπό την επίβλεψη και συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών! Κινητήριος δύναμη του κεφιού και του ενδυματολογικού της ημέρας, η εκπαιδευτικός Κλειώ Ναούμ, όπως κάθε χρόνο!

Παρέες-παρέες μαθητές και μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί, απόλαυσαν νοστιμιές, τραγούδησαν, χόρεψαν και ευχήθηκαν «Καλές Αποκριές»!!!

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο, που για μία ακόμα φορά η προσπάθεια που έγινε για να ευχαριστηθούν τα παιδιά, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μείνετε συντονισμένοι, για τις επόμενες δράσεις και εκπλήξεις.

Χρόνια Πολλά σε όλους, ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ!!!

Το Δ.Σ.