Συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας στα 2α Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα

Ο Σ.Γ.Π.Φ. πήρε μέρος μαζί με άλλους είκοσι Συλλόγους Γυναικών από όλη την Ελλάδα, στα δεύτερα Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα, που έγιναν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου.

Όπως τόνισε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου, κυρία Αμαραντίδου Ρούλα, όλοι οι Σύλλογοι στηρίζονται στον Εθελοντισμό, στη συμμετοχή και τη συνεργασία.

Εκεί στηρίχτηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και οργάνωσαν άψογα τη συμμετοχή τους στη συνάντηση. Στο περίπτερο του Συλλόγου, προβλήθηκαν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, μέσω του Επιμελητηρίου Φλώρινας, όπως αναψυκτικά, τυποποιημένα παράγωγα της πιπεριάς Φλωρίνης, τυροκομικά και γαλακτικά προϊόντα, όσπρια των Πρεσπών, μέλι Φλωρίνης, χειροποίητα αρωματικά σαπούνια, χυλοπίτες και εργόχειρα των γυναικών του Παπαγιάννη.

Ξεχώρισαν επίσης οι τουριστικοί προορισμοί της Φλώρινας μέσω του πλούσιου έντυπου υλικού που παραχωρήθηκε από τους Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών και από την Περιφέρεια.

Η συμμετοχή του Συλλόγου στις τριήμερες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη από το Δήμο Φλώρινας και από την Κυρία Βαλίνα Ρόζα, πρόεδρο των Λιγνιτορυχείων Αχλάδας.

Τα Τρίτα Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα θα γίνουν στο Καρπενήσι.

 

Για το Δ.Σ.

η Πρόεδρος

Γιασεμή Τάτου Δινάκη

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας ευχαριστεί το Δήμαρχο Φλώρινας Κύριο Γιαννάκη Βασίλειο για την εμπιστοσύνη (ανταπόκριση) στο αίτημά μας να συμμετέχουμε στα 2α Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα του Πολυγύρου και μας στήριξε οικονομικά. Τα θετικά σχόλια που εισπράξαμε, ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης προετοιμασίας και οργάνωσης. Ελπίζουμε τα επόμενα γεφυρώματα να τα διεκδικήσουμε και να γίνουν στη Φλώρινα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας ευχαριστεί θερμά, τη φίλη του Συλλόγου Κυρία Βαλίνα Ρόζα, πρόεδρο των Λιγνιτορυχείων Αχλάδας για την οικονομική στήριξη στα δεύτερα Γυναικεία Πολιτιστικά Γεφυρώματα που έγιναν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Της ευχόμαστε υγεία και δύναμη στη δουλειά της για να χαιρόμαστε με την πρόοδό της.

Ο Σύλλογος γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας ευχαριστεί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη, για τη συγκέντρωση τοπικών προϊόντων στο περίπτερό μας που στήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με την ευκαιρία των δεύτερων Γυναικείων Γεφυρωμάτων με τα εξής προϊόντα:

Προϊόντα πιπεριάς Ντιμάνα Αμμοχωρίου

Πιπεριές κονσέρβες PRESPA TOP

Διάφορα όσπρια PRESPA TOP

Μέλι ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ

Αρωματικά σαπούνια

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Γιασεμή Τάτου Δινάκη