Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Ιωάννη Κιοσέ, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, των βάσεων εισαγωγής στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, από το Υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ΄ όλους εσάς, τις υποψήφιες και τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων που με συστηματική μελέτη και πίστη στις δυνατότητες σας, ξεπεράσατε τις δυσκολίες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση και εκπληρώσατε το όνειρο της  εισαγωγής σας στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Επίσης, οφείλω να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που σας προσέφεραν καθ’ όλη την μεγάλη προσπάθειά σας, εκπλήρωσαν με επιτυχία το ύψιστο καθήκον τους.

Για τα παιδιά που δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να θυμούνται ότι η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον βρίσκεται στα χέρια τους, διότι το μέλλον δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία, αλλά από την αξιοποίηση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν στη ζωή, ώστε πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Καλό ξεκίνημα στη φοιτητική σας ζωή!!!».