Έδειξαν το μέλλον τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Κώστα Φιλιππίδη

Ο Συνδυασμός “Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Φιλιππίδη, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στους πολίτες της Φλώρινας για την αθρόα προσέλευσή τους στα εγκαίνια του εκλογικού μας Κέντρου, που έλαβε χώρα στην οδό 25ης Μαρτίου 9, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου ξεκίνησαν με την παρουσία του κ. Νίκου Γιαννή, ανώτερου στελέχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα της διαχείρισης γνώσης στο πλαίσιο της αναπτυξιακής βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποψήφιου Ευρωβουλευτή με την Νέα Δημοκρατία το 2019 και Ιδρυτή του Ομίλου Ευρωπαϊκή Έκφραση καθώς και εμπνευστή της Επέκεινα Χώρα, μοναδικό σχέδιο διεθνών συναντήσεων για την ειρήνη στη φύση του Ζαγορίου.

Ο κ. Γιαννής προλόγισε με θερμά λόγια και ανέλυσε το βιογραφικό του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Κώστα Φιλιππίδη, λόγω της πολυετούς και αγαστής συνεργασίας τους σε επαγγελματικό, εθελοντικό και προσωπικό επίπεδο σε θεσμούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το στέλεχος της Ε.Ε. έκανε μνεία στις δεξιότητες του Κώστα Φιλιππίδη και κάλεσε τους πολίτες της περιοχής να δώσουν τη στήριξή τους σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, η οποία φαίνεται πως συγκεντρώνει όλα αυτά τα νεανικά χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη η περιοχή σε μια δύσκολη συνθήκη με πολλαπλές απειλές.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Συνδυασμου Κώστας Φιλιππίδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Γιαννή για τη συγκινητική του παρουσία που τιμά τον τόπο μας, έκανε μνεία στους υποψηφίους/ες για την στήριξή τους στην κοινή τους προσπάθεια και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση ενός μεστού και συνάμα φιλόδοξου σχεδίου για την περιοχή και τέλος, παρουσίασε στους πολίτες της Φλώρινας τον τόπο συνάντησης και τους άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού “ΦΛΩΡΙΝΑΣτροφή στο Μέλλον”.

Για όλους εμάς, τους φίλους και υποψηφίους/ες του Συνδυασμού, η παρουσία των συμπολιτών μας, των εκπροσώπων φορέων και θεσμών της κοινωνίας των πολιτών,  αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή και επιβεβαίωσε την επιθυμία του κόσμου για έναν αγώνα, δίκαιο, καθαρό και με αξίες για το μέλλον του Δήμου μας. Η συμμετοχή των συμπολιτών μας, των νέων του Δήμου μας, αποδεικνύει περίτρανα την ανάγκη για πρόοδο, ενώ παράλληλα στέλνει ένα μήνυμα πως μόνο με ενεργούς πολίτες μπορεί να επιτευχθεί ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη και τις κοινότητες της Φλώρινας και τους κατοίκους της.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους τους πολίτες -χωρίς εξαιρέσεις- και να διαβεβαιώσουμε πως με πίστη και σιγουριά επωμιζόμαστε το βάρος της ευθύνης μας να τους εκπροσωπήσουμε επάξια, με αποκλειστικό στόχο το καλό της περιοχής.

Δείτε εδώ το βίντεο της εκδήλωσης:  https://youtu.be/WqXxDTQYX60

Στις 8/10, κάνουμε Στροφή στο Μέλλον

Επιλέγουμε Δήμαρχο Κώστα Φιλιππίδη

#florina #strofistomellon #kostasfilippidis