Επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου στις Δ.Κ. Μελίτης,  Νεοχωρακίου, Ιτιάς και Παπαγιάννη

Τη λαϊκή Αγορά της Μελίτης επισκέφθηκε την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Βοσκόπουλος συνομίλησε με τους τοπικούς παραγωγούς και τους πωλητές των λαϊκών αγορών, οι οποίοι εξέθεταν τα προϊόντα τους για πώληση, καθώς και με κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας ότι η περιοχή μας διαθέτει πολύτιμα προϊόντα, γεωργικά και κτηνοτροφικά και θα πρέπει οι παραγωγοί μας να διευκολύνονται με κάθε τρόπο από τη Δημοτική αρχή στην δύσκολη επιβίωσή τους σε μια ακριτική περιοχή όπως ο Δήμος Φλώρινας.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο κ. Βοσκόπουλος και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν της Δημοτικές Κοινότητες Νεοχωρακίου, Ιτιάς και Παπαγιάννη, όπου τους καλωσόρισαν οι κάτοικοι των περιοχών. Ο κ. Βοσκόπουλος συνομίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους κατοίκους, ενώ ανέφερε και το πρόγραμμα του συνδυασμού για τις Δημοτικές Κοινότητες. Το κλίμα μάλιστα, ήταν τόσο θερμό και εγκάρδιο, που διαφάνηκε για μια ακόμη φορά ξεκάθαρα το κλίμα νίκης του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Στη Δημοτική Κοινότητα Παπαγιάννη, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός των επισκέψεων, ο κ. Βοσκόπουλος αναφέρθηκε στην κατασκευή συστήματος βιολογικού καθαρισμού από τη ΔΕΥΑΦ και, συγκεκριμένα, είπε:

«Η ΔΕΥΑΦ προχώρησε στην κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού στη Δημοτική Κοινότητα Παπαγιάννη, σε έναν χώρο τον οποίο ποτέ δεν υπέδειξε η τοπική αρχή και ο Πρόεδρος αυτής Ζήσης Γαζέας. Χωρίς να γίνει σεβαστή η γνώμη των κατοίκων του χωριού, προέβησαν σε ενέργειες και σε δημιουργία κλίματος πόλωσης. Αλήθεια, γιατί, ενώ ο κ. Γαζέας είχε εκφράσει την αντίθεση του στην επιλογή του χώρου εκφράζοντας παράλληλα και τη γνώμη των κατοίκων της κοινότητας, αγνοήθηκε και δημιουργήθηκαν σημαντικά κοινωνικά και λειτουργικά προβλήματα;»

«Η ολοκλήρωση της κατασκευής των βιολογικών καθαρισμών στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας θα πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό στην τοπική κοινωνία και σε συνεργασία με τους κατοίκους, χωρίς να αγνοήσουμε τη γνώμη τους και χωρίς τη δημιουργία προβλημάτων, όπως συνέβη στον Παπαγιάννη Φλώρινας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βοσκόπουλος.

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου